OK

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více informací

Tacos a burritos v Chomutově

„Do Chomutova jsem se přestěhoval z Prahy a ten rozdíl je samozřejmě velký. Bydlíme tu s manželkou dva roky a nemůžeme si stěžovat. Máme desetiměsíční dceru Matyldu. Žije se nám tady dobře. Já jsem takový gurmán, takže mám maximálně problém sehnat tu nějakou dobrou restauraci. To není nic proti tomu, že v Praze člověk pořád spěchá, dokonce i když nemusí.

Tacos a burritos v Chomutově II.jpg

Začal jsem podnikat a to souvisí i s tím, že jsem se neměl kde dobře najíst. Otevřel jsem si před čtyřmi měsíci v Chomutově bistro a zatím se mi daří. V létě to běželo jako hodinky. Měl jsem obavu ze zimy a toho lezavého počasí, ale moje obava se nenaplnila.

Zaměřujeme se na mexické jídlo. Vlastně já nerad říkám mexické, protože je to vlastně tacos a burritos. Ono to vychází z mexického jídla, ale já si s tím nějakým způsobem trochu hraju. Stálá nabídka je autentická, mexická. Třeba zrovna teď, když je svatý Martin, tak máme i tacosky s červeným zelím a husou. Všechno vymýšlím sám. Čerpám inspiraci z internetu, z knížek a hlavě ze zkušenosti a gurmánského nadšení. Interiér mého bistra jsem záměrně neudělal do takového klišé hodně barevného Mexika. Bistro se jmenuje Seco, což je španělsky suchý a já se jmenuji Suchý.

Tacos a burritos v Chomutově I.jpg

Jak jsem otevřel bistro, tak mám minimálně volného času. Máme otevřeno od 11 do 21 hodin, pondělí až sobota a jsem tam skoro pořád. Tím se samozřejmě nemůžu věnovat manželce a dceři tak, jak bych chtěl. Musím to nějak vyvážit, abych měl víc času pro rodinu a zároveň zveleboval podnik, aby nestagnoval a šel správným směrem. Dělám všechno proto, abychom se s manželkou a naší dcerou Matyldou měli dobře. Matylda je šikovná a dělá mi velikou radost.“